top of page
HELP ANDEREN HELPEN
U kunt Brandweer zonder Grenzen financieel steunen
 

Brandweer zonder Grenzen heeft wereldwijd meerdere lopende projecten. Projecten waar kosten voor worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld reiskosten, verblijfkosten, kosten voor reserveonderdelen en transportkosten. Daarnaast heeft de stichting vaste kosten. Denk hierbij aan verzekering bestuur, website en bankkosten.

U helpt de stichting anderen te helpen door te doneren op IBAN: NL48 RABO0132187299 t.n.v. Brandweer zonder Grenzen

U kunt Brandweer zonder Grenzen ook op een andere manier financieel steunen via de volgende websites:

https://www.geef.nl

https://www.schenkservice.nl

U kunt Brandweer zonder Grenzen materiaal schenken

U kunt altijd bruikbaar brandweermateriaal doneren. De stichting is altijd op zoek naar brandweervoertuigen, brandslangen, brandweerkleding, laarzen, ademluchtapparatuur, compressoren, aggregaten en alles wat een brandweerman nodig heeft om te kunnen functioneren. Neem contact op als u hierover vragen heeft.  

U kunt Brandweer zonder Grenzen helpen met uw expertise of uw netwerk
Brandweer zonder Grenzen werkt uitsluitend met vrijwilligers en bedrijven, dit doen ze geheel belangeloos. De juiste mensen vinden met de juiste expertise kan helpen anderen te helpen! Er zijn altijd werkzaamheden waarbij ondersteuning zeer welkom is. Denk bijvoorbeeld aan het beheer en vervoer van materiaal, beheer van de website, correspondentie, projectfunding, promotie en socialmedia, projectcoördinator, enz. Heeft u de energie en de skills neem dan contact op met Stichting Brandweer zonder Grenzen!
bottom of page